PRENAJATÝ - Na prenájom svetlý 3 izbový byt s balkónom v Starom Meste na Bernolákovej ulici

Adresa
Bratislava I, Bratislava-Staré Mesto

Cena
710 EUR

Výmera
90 m2

Počet izieb
3

Parkovanie
Nie

Ponúkame na prenájom svetlý 3 izbový byt v Starom Meste v kompletne zrekonštruovanom byte s balkónom na Bernolákovej ulici. Byt s balkónom o výmere 90 m2,  je situovaný na 6. poschodí zo 6. Ťaží zo svojej lokality s perfektnou dostupnosťou do centra mesta a dostatkom úložného priestoru v podobe vstavaných skríň a šatníka. Ďalšou jeho prednosťou je samostatný šatník, ktorý sa nachádza vstupnej chodbe do bytu. Disponuje pivnicou v suteréne bytového domu. Prenajíma sa kompletne zariadený s plne vybavenou kuchyňou okrem 1 izby, ktorá je nezariadená. Zvieratá nie sú vítané. Dostupný od 05.11.2023. 
 
BYT
- počet izieb: 3
- úžitková plocha: 90 m2 (87,5 m2 byt + 2,5 m2 loggia)
- poschodie: 6. s výťahom
- mesačné náklady: 150 Eur/mes.
 
VÝHODY
- svetlý
- priestranný
- šatník
- kompletne zrekonštruovaný
- funkčná dispozícia
- samostatná toaleta 
- loggia (2,5 m2)
- špajza
- lokalita
- kvalitná občianska vybavenosť

DISPOZÍCIA
Vstupná chodba s úložným priestorom, samostatná toaleta s umývadlom, spálňa so šatníkom, 2. izba s úložným priestorom, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a práčkou, kuchyňa so vstupom na balkón, obývacia izba.
 
BYTOVÝ DOM 
- tehlový bytový dom
- výťah

LOKALITA
Bývanie na Bernolákovej ulici poskytuje svojím obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Profituje zo svojej polohy v mestskej časti Staré Mesto s perfektnou dostupnosťou do centra mesta. Bytový dom sa nachádza len 10 min. na pešo od historického centra hlavného mesta. Jej obyvatelia majú na dosah kultúrne stánky, reštaurácie, medicínske služby, športoviská, vzdelávacie inštitúcie od jaslí až po univerzity. 

CENA 
710 Eur/mes. nájomné + 150 Eur/mes. za energie 

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 917 499 021 alebo emailom na sura@dapper.sk, radi vám poskytneme bližšie informácie.

Text inzerátu je súkromným dielom realitnej spoločnosti DAPPER PROPERTIES.©

Kontakt

Ing. Peter Sura

+421 917 499 021

Podrobnosti

  • Typ: Prenájom
  • Druh: Byty